Adelva
Adelva [català - castellano]
Inici Empresa Serveis Producte Contacteu Clients
Avís legal  
Adelva
Adelva
 

PROVEÏMENT

Servei de proveïment regular i sense interrupció, dut a terme sempre per la mateixa persona, fàcilment reconeixible per l'uniforme. Tots els nostres carregadors disposen del "Carnet de Manipulador d'Aliments" i segueixen les pautes del Manual de Bones Pràctiques de Manipulació elaborat "ad hoc" a partir de les indicacions de l'APPCC (Sistema de Gestió de l'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics). Amb el programa informàtic de seguiment de consums, que inclou el temps de rotació dels productes dins les màquines, es duu a terme el control de caducitat d'aquests. Tal com les instal.lacions, els nostres distribuidors són sotmesos a cicles periòdics de neteja i desbacterització.

MANTENIMENT

El nostre Servei Tècnic està preparat per a resoldre qualsevol tipus d'incidència a peu de màquina en un temps d'intervenció molt ràpid. Vostè només ha de fer una trucada o enviar un missatge a l'adreça servei@adelva.es
Tot i això, normalment són els nostres mateixos carregadors els qui avisen a la central quan hi ha un problema.
Gràcies al seguiment informàtic de les avaries coneixem l'evolució de cada màquina en concret aconseguint així un nivell baix de reincidències.

 

Girona, 81 - 08203 Sabadell - Tel. 93 710 08 15
powered by bit-X0