Adelva
Adelva [català - castellano]
Inici Empresa Serveis Producte Contacteu Clients
Avís legal  
Adelva
Adelva
 

ADELVA, S.A. sempre ha intentat d'adaptar-se a les necessitats i els gustos específics de cada client, defugint de vincles exclusius amb marques comercials.
Així doncs, tenim la llibertat d'oferir qualsevol producte que es trobi al mercat, sempre que disposi del registre sanitari pertinent i es presenti degudament envasat i etiquetat, i dispensar-lo en el tipus de màquina més adient.
Tot el nostre parc de màquines està degudament homologat amb la certificació "CE", que les acredita com a segures i compleix unes característiques de disseny i materials que en faciliten les millors condicions d'higiene i salubritat.
Amb el sistema de pagament més adequat a la seva empresa: moneders de canvi, targetes-clau, etc. i òbviament amb Assegurança de Responsabilitat Civil.

BEGUDES CALENTES

Els millors productes servits per les màquines més prestigioses: màquines que permeten de 7 a 48 seleccions (un o dos tipus de cafè, cafè amb llet, tallat, caputxino, xocolata, infusions, etc.) Cafès naturals de gran qualitat, mòlts a l'instant per la mateixa màquina.

BEGUDES FREDES

Dispensadors de llaunes i/o d'ampolles refrigerats, de capacitats diverses, amb els productes que vostè desitgi: Coca-cola, Fanta, Aquarius, Nestea, tònica, sucs, Cacaolat, aigua de Viladrau, Font d'Or, Font Vella...

ESNACS I PASTISSERIA FRESCA

Dispensadors segurs i sotmesos a totes les exigències legals en matèria de sanitat (controls de refrigeració, caducitats...) Disposem d'un ampli ventall de productes per tal que la oferta diària sigui variada i es pugui anar canviant al llarg del temps per no cansar a l'usuari. Una carta que inclou productes de diverses característiques (ecològics, integrals, biològics, de Comerç Just...) amb una rotació d'estocatge com a mínim d'un cop per setmana, per a poder-ne garantir la màxima frescor i qualitat.

COMERÇ JUST

La nostra aposta més personal: ADELVA ha estat pionera en la introducció de productes de Comerç Just a les màquines de vènding. A petició d'un client, l'any 1999 ens vam posar en contacte amb les ONGs SETEM i Alternativa 3 i els vam oferir tot el nostre recolzament tècnic per tal de desenvolupar un cafè de Comerç Just apte per a les màquines vènding, que fins aleshores no existia.
En aquests moments seguim col.laborant amb ells per tal d'adaptar altres productes als dispensadors automàtics de begudes calentes (altres tipus de cafè, sucre, xocolata...) alhora que continuem cercant nous productes comerciatitzats per a poder-los-els oferir a les nostres màquines de fred i esnacs (cola Som.os, cola3, sucs diversos, galetes, barretes de cereals, xocolatines, etc.)
Demaneu el nostre catàleg de productes de Comerç Just a l'apartat CONTACTEU.
També podeu llegir aquesta entrevista al gerent d'Adelva, Francesc Recolons, publicada a El buen café - Setem.

 

Girona, 81 - 08203 Sabadell - Tel. 93 710 08 15
powered by bit-X0